OM AKTIVITETSSTATIV.dk

Det hele startede, da vi selv som forældre til to tvillingepiger, skulle finde et aktivitetsstativ, som både var simpel i design, nemt at pakke væk og til en overkommelig pris.
Det viste sig hurtigt, at man ikke kunne få alle de tre ønsker opfyldt.
Jeg kastede mig derfor over projektet om at bygge et stativ selv, som kunne opfylde de krav vi havde.
Efter at vores piger have testet aktivitetsstativet, besluttede jeg mig tilbyde sådan et aktivitetsstativ til alle dem, som har de samme krav til et aktivitetsstativ, som vi havde.

Hos Aktivitetsstativ.dk finder to slags håndlavede aktivitetsstativer i lyst fyrretræ.
One – som er til et barn, og Twin som er til tvillinger, er begge flotte og stabile håndlavede aktivitetsstativer i lyst FSC certificeret fyrretræ. Det håndlavede aktivitetsstativs enkle design passer til alle babyværelser og rum. Et håndlavet aktivitetsstativ i træ vil give din baby masser af leg og underholdning.

FSC CERTIFICERET TRÆ

FSC er den eneste globale mærkningsordning til træ, der har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove, sociale organisationer som BAT-kartellet og fra virksomheder verden over.

FSC har 10 grundprincipper, som alle FSC-certificeringer verden over bygger på. Når du køber et FSC-mærket produkt, ved du med andre ord, hvad du får - ligegyldigt om det er et produkt fra Danmark eller Bolivia. FSC er den eneste mærkningsordning inden for papir og træ, som på den måde har ét sæt regler, der gælder over hele verden.

Tekst lånt fra FSC DENMARK (https://dk.fsc.org/dk-dk )